Tweede boek op komst!

Nou ja, niet door mij geschreven dan, maar wel met foto’s die ik heb gemaakt. Samen met mijn vriendin Margo Roes-Purmer ben ik begonnen aan een nieuw boekavontuur. Margo heeft namelijk mooie gedichten geschreven over rouwverwerking. Ik was vereerd toen ze mij vroeg of ze een aantal van mijn foto’s mocht gebruiken in haar bundel. Natuurlijk mocht ze dat! Met zorg hebben we het beeldmateriaal samen uitgezocht, passend bij het gevoel van ieder gedicht. Het resultaat, een pracht van een gedichtenbundel, verschijnt eind november en kan dan o.a. via mijn auteursblog besteld worden. ‘Rouw is rauw’ is de treffende titel die Margo bedacht heeft. De gedichtenbundel wordt ook (net als mijn verhalenbundel) uitgegeven door Uitgeverij Boekscout. Als voorproefje vinden jullie in deze blog alvast het conceptontwerp van de omslag. Precies de ingetogen sfeer die Margo en ik voor ogen hadden. Wat zijn we trots! Wordt vervolgd.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Wat een prachtige bundel met mooie gedichten.ik heb het boekje gekregen van Marika.
Mijn man is 22 november na een pittig ziekbed gestorven. Hij was 82 jaar en we waren 44 jaar samen en getrouwd.mijn grootste bezigheid momenteel is huilen.
Huilen om het lege bed, het lege huis de lege wasmachine. Ja, ook daar kan ik om huilen.
Mijn 4 kinderen en 10 kleinkinderen missen een geweldige vader en de liefste oop.
Ik ga iedere dag in het boekje lezen. Ik wil jullie bedanken.
En Margo, ik ben ervan overtuigd dat jouw verlies zwaarder is. Een jonge vader. Het zou niet mogen gebeuren. Maar verdriet en missen zal elkaar niet veel ontlopen.
Lieve groeten, van
Els Hillenaar
Els hillenaar, op 20-12-18
Hartelijk dank voor je mooie woorden over onze gedichtenbundel, Els! En wat een groot verdriet dat je man in november gestorven is... 44 jaar samen en getrouwd, dat is een hele lange tijd. Wat zul je hem missen. Het doet ons goed te horen dat onze gedichtenbundel je een heel klein beetje helpt. Dat is precies wat we hoopten te bereiken. Nogmaals hartelijk dank, en veel sterkte met het verwerken (als dat al mogelijk is) van het gemis en het verdriet.

Tweede boek op komst!

Kerstcadeau

Item in tijdschrift Vriendin

Niet vergeten... moederdag!

Bakplezier en andere nieuwe verhalen

Mijn boek in de bieb!