Mijn boek in de bieb!

Dat ik laatst ben herkend door een wildvreemde als 'die schrijfster van dat leuke boek' was al meer dan leuk. (Gelukkig bleef ik daar heel cool bij. Maar niet heus. "Jaaaaaah dat ben ik, ooooh wat ontzettend leuk dat u mij herkent!") Dat mijn boek nu is geaccepteerd door NBD Biblion, de overkoepelende dienst voor alle Nederlandse bibliotheken, is wel een heel bijzondere mijlpaal!! Met dank aan het harde werk van Uitgeverij Boekscout, die dit voor elkaar heeft gekregen. Een recensent van NBD Biblion heeft een lovende recensie geschreven over mijn boek. Weer een bevestiging (heb ik kennelijk hard nodig) dat mijn boek gewoon echt de moeite waard is. Het boek komt nu als suggestie op de aanschaflijst voor de bibliotheken in Nederland. Het is aan de bibliotheken zelf om te beslissen of ze mijn boek aankopen. Nog even afwachten dus, maar dat mag de pret niet drukken! Hieronder een paar fragmenten uit de recensie van NBD Biblion:

"De auteur noemt zichzelf een perfectionist in ontwording. Dat geeft de kern van het boek weer: laat het ideaalplaatje los, stel je verwachtingen bij, vaar je eigen koers. Verwacht dus geen opvoedkundig handboek of theoretische onderbouwing; dit boek biedt verhalen uit het dagelijks leven van een gezin met twee dochters in de pubertijd. Met flashbacks, waardoor je als lezer meer inzicht krijgt wat betreft de grote lijn. Het leven zelf blijkt de leerschool..."

"Goed geschreven, trendy, verfrissend, soms grappig..."

"Dit boek zal herkenning oproepen bij ouders met pubers en hun een hart onder de riem steken. Toegankelijk en helder van taal."

Dat dus. Mijn weekend kan niet meer stuk. Op naar de volgende mijlpaal!


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Mijn boek in de bieb!

Kerstcadeau

Item in tijdschrift Vriendin

Niet vergeten... moederdag!

Bakplezier en andere nieuwe verhalen

Mijn boek in de bieb!